2012-2013 rudens/žiemos makiažo tendencijos: natūralumas

Gabriel E. Hall - -
2012-2013 rudens/žiemos makiažo tendencijos: natūralumas

Šį pavasarį praūžusių mados savaičių metu garsiausius pasaulio podiumus užkariavo sodrios brangakmenių spalvos, prabangi elegancija bei subtilus natūralumas. Garsiausių mados namų grožio ekspertai vieningai kartoja: šią žiemą karaliaus subtilaus aristokratiško makiažo ir natūralumo sintezė.

Natūralumo ir prabangos sintezė

Pavasarį mados sostinių podiumus užkariavęs gaivus įvaizdis niekur nesitrauks ir šią žiemą. „Dieną rinkitės natūralumą,“- pasakoja „Douglas“ grožio konsultantas Andrius Kličius. Natūralaus atspalvio tarsi visiškai nepadažyta oda, paryškinanti madingas rubino, safyro ar smaragdo spalvas, – šio sezono taisyklė. Tai reiškia, jog itin daug dėmesio privalu skirti ne tik dekoratyvinei kosmetikai, bet ir veido priežiūrai: pasirūpinti tinkamu kremu, prausikliu, toniku ir kitomis odą puoselėjančiomis priemonėmis.

Kaip ir dauguma Šiaurės Europos šalyse gyvenančių moterų, lietuvės pasižymi natūraliai šviesia oda, todėl, jei naudojate tinkamas priežiūros priemones, jums pakaks veidą padengti tinkamai parinkta pudra. Nepamirškite, jog makiažo pagrindo spalva turi idealiai atitikti odos spalvą: jis negali būti tamsesnis ar pernelyg šviesus, svarbiausia sąlyga – natūralumas. Jei norite užtikrinti, kad makiažo pagrindas pasidengtų nepriekaištingai lygiai, įsigykite makiažo bazę, kuri išlygins odos paviršių ir maskuos nelygumus. Minėtam efektui pasiekti galite išbandyti „Kanebo Cellulare perfomance Brightening make up base“ ar „Sisley Instant Perfect“ makiažo bazes.

Kitas svarbus žingsnis kuriant jaunatvišką natūralų makiažą – suteikti odai skaistumo. Tai padaryti padeda priemonės su šviesą atspindinčiomis dalelėmis: tiek kremai ar serumai, tiek speciali kompaktinė pudra. Tokiomis savybėmis pasižymi „Jose Eisenberg Invisible Corrective“ kreminė pudra bei „Chanel Universelle Compact“ kompaktinė pudra. Šį sezoną vis dar madingas gaiviai nuraudęs veidas, tad patartina makiažą užbaigti natūralių tonų skaistalais paryškinant skruostikaulių liniją. Tokia gaivi išvaizda puikiai tiks kasdienai, o eidama į vakarėlį nebijokite kiek dramatiškesnio įvaizdžio – jam sukurti pakaks tinkamai paryškinti akis.

Apie autorių

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Gabrielė yra sveikos gyvensenos entuziastė, kuri turi aistrą tiek sveikatai tiek grožiui nes visada domisi naujovėmis ir neprisibijo išbandyti kažką naujo. Išbandžiusi ką nors kas tikrai patinka ji pasidalina su skaitytojais kodėl tai rekomenduoja rinktis.

Susisiekite su Gabriel E. Hall
Apie Jurgita.lt